MBFORCE FORUM Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > DİĞER KONULAR > KONU DIŞI
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnternetten Artık Sizde Para Kazanın

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seyfi Açılır Kutu Gör
MBFORCE Yeni Üye
MBFORCE Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4

Aktiflik
4%
Seviye
4%
Deneyim
60%

Rep Puanı: 2

Tesekkur Et   Alıntı Seyfi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnternetten Artık Sizde Para Kazanın
    Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2008 Saat 11:49

Evet henüz hala vermiyor ama yakın zamanda vermeye başlayacak...
Türkiyeye ödeme yapmasalar bile bu paypal hesabındaki paraları Türk parasıyla banka hesabınıza gönderebilecek birsürü güvenilir insan var...
R10.Net de gercekten bu işi hakkıyla yapan insanlar var. Tabi küçük bi miktar kesinti yapıyorlar ama oda cok önemli değil 50 dolarda belki 1-2 dolar falan.
Hem para paypal hesabınızda dursa bile bunu değişik yerlerde kullanabilirsiniz mesela bux.to dan kazanacağınız parayla heray düzenli rapidshare üyeliği alabilirsiniz yada baska seylere harcayabilirsiniz.
Paypal kullanabileceğiniz yerler baya fazla...

Düzenleyen Seyfi - 02/Ocak/2008 Saat 11:51
Yukarı Dön
xbox Açılır Kutu Gör
MBFORCE Genel Moderatör
MBFORCE Genel Moderatör
Simge

Gönderilenler: 4196

Aktiflik
99%
Seviye
99%
Deneyim
60%

Rep Puanı: 7852

Tesekkur Et   Alıntı xbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2008 Saat 08:48
kardeş bu paypal a gelen parayı Türkiyeden çekme imkanı yokki. O işi nasıl halledecez.
Yukarı Dön
Seyfi Açılır Kutu Gör
MBFORCE Yeni Üye
MBFORCE Yeni Üye
Simge

Aktiflik
4%
Seviye
4%
Deneyim
60%

Tesekkur Et   Alıntı Seyfi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01/Ocak/2008 Saat 21:21
ilk önce www.paypal.com adresine girmeniz gerekiyor
Sayfanın Türkçe dil desteği olmaması bir handikap ama tüm adımlar detaylı resimlerle anlatılacak

Üye olma linkine tıklıyoruz

1.ADIM

2.ADIM

Kişisel üyeliği seçtikÜlke olrak turkey deyip devam ettik.

3.ADIM

Formunuzu eksiksiz olarak doldurun.Kullanıcı ve  güvenlik sözleşmelerini kabul ederek devam ediyoruz.

4.ADIM

bu aşamada kredi kartınızı ekleyin benden size tavsiye çünkü daha sonra eklemeniz zor olacaktır http://img247.imageshack.us/img247/8008/resim48ts.jpg

5.ADIM

Bu adımda kendinizi PayPal a ispat edip limitleri kaldırmak istiyormusunuz diye sormakta.Limit 250 USD.bence yeterlidir.
Cancel diyerek hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

6.ADIM

Bu aşamada PayPay kredi kartınızdan $ 1.95 çektiğini ve sizi tanımladığını söyler.Bir sonraki kredi kartı ekstrenizde çekilen para miktarını görebilirsiniz.Yanındaki 4 haneli şifre ile limitleri kaldırabilirsiniz.

7.ADIM

Tebrikler artık PayPal a üye oldunuz.Tek yapmanız gereken email adresinizi aktive etmenizidir.

7.ADIM

PayPay la üye olurken girdiğimiz mail adresimiz aşağıda olduğu gibi gelevektir.

7.ADIM

Linke tıkladığınızda resimde gördüğünüz sayafa açıklacak şifrenizi yazıp onayla tuşuna(confirm) basmanız yeterlidir.

Yukarı Dön
Seyfi Açılır Kutu Gör
MBFORCE Yeni Üye
MBFORCE Yeni Üye
Simge

Aktiflik
4%
Seviye
4%
Deneyim
60%

Tesekkur Et   Alıntı Seyfi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01/Ocak/2008 Saat 21:20
Yıllardır saatlerce internet başında vakimizi geçirdik. Eğlendik güldük bilgi edindik ama bunların bize para olarak geri döndüğü hiç oldumu.
Geçirdiğimiz saatlerimizin karşılığında birazda para kazansak hiç fena olmazdı değilmi.
İşte bunu için biçilmiş kaftan Bux.To

Bux.to 2007 yılının Haziran ayında servis vermeye başlayan ve yaklaşık 700.000 (Evet 700 Bin) üyesi olan bir "Paid To Click" (Tıklamaya Başı Ödeme ) sitesi. Bux.to'un çalışma sistemi tamamen Tıkla kazan sistemi esasına dayanıyor.

Aslında bu mümkün. Dünyada insanların yıllardır kullandığı bu sistem sayesinde hızlı ve güvenilir şekilde para kazanabilirsiniz.

Artık sizde günde sadece 15 dakika harcayarak internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz... Nasılmı?

En fazla 5 dakikada BU SİTEYE üye olup sizde kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kayıt olmak için Buraya Tıklayın ve siteye kayıt olun.

Eğer kayıt olmakta zorlanırsanız aşağıdaki resimlerde anlatılanları uygulayarak kolayca üye olabilirsiniz.

Şimdi Kayıt işlemlerini anlatmaya başlayalım.

Daha sonra üyelik formunu aşağıdaki resimdeki gibi doldurun.

Paypal üyeliği 2. mesajda anlatılmıştır.

Hepsi bu kadar artık "Surf Ads" butonuna tıklayarak sayfada çıkan linklere tıklayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Linklere tıkladığınızda aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa açılacak. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi sayfanın en üstünde bir geri sayım aracı olacak

Geri sayım bittiğinde tıklamanızın geçerli olduğuna dair aşağıdaki resimdeki gibi bir  "TİK" işareti çıkacak ve para hesabınıza geçecektir...

Hepsi bu kadar... Diğer linklerede aynı şekilde tıklayarak kazancınızı artırabilirsiniz...

Bir gün içinde bir linke birden fazla tıklayamazsınız.

Tıkladığınız linkler bir sonraki gün yine tıklamanız için aktif hale gelecektir...

Eee para kazanmaya başlamak için daha ne bekliyorsunuz Sleepy

.

Düzenleyen Seyfi - 01/Ocak/2008 Saat 21:28
Tesekkür Botu

Grup : Tesekkür Botu

Nereden : forum.mbforce.com

ademvehavva,
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,234 Saniyede Yüklendi.
[REKLAMI KAPAT X]